En del af Odsherred Kommune
Nykøbing Sj Havn
Nykøbing Sj. havn

Nykøbing Sj Havn er det perfekte sted at overnatte. Den ligger tæt på byens gågade med mange restauranter og indkøbsmuligheder, og Grønnehaveskoven breder sig næsten helt ned til havnebassinet.

På selve havnen er der legeområde og grillpladser, og pga. de mange nye boliger på havneområdet, er havnen et naturligt omdrejningspunkt også for folk uden båd.

Der er ca. 400 faste bådpladser i Nykøbing sj Havn. Desuden har vi autocamperplads med strøm og vand.

Hvis du er interesseret i museer, så har området flere atraktive tilbud fx Annebergsamlingerne med Nordeuropas største glassamling, Odsherreds kulturhistoriske museum, Malergården som maleren Sigurd Swane byggede og boede samt en del flere interessante museer. Se på Visit Odsherreds hjemmeside.

Nykøbing Sj Havn set fra luften

Søsætning af vandscooter fra Nykøbing Sj havn

J.fr. Miljø- og Fødevareministeriets BEK nr. 23 af 06/01/2012 er det tilladt at søsætte vandscootere fra Odsherred havnes slæbesteder mod betaling af afgift for benyttelse af slæbestedet, dog under forudsætning af havnemyndighedens godkendelse jf. bekendtgørelse, BEK 9139 af 15/04/2002 Standardreglement for overholdelse af orden i danske Lystbådehavne og mindre Fiskerihavne pkt. 4.7 d. Betaling foregår ved automaten på havnekontoret.

Det er ikke tilladt at efterlade trailere ved slæbestedet - der henvises til havnens P-pladser.

 
Husk årsmærke! Du kan hente det på havnekontoret mod fremvisning af gyldig forsikringspolice.